Инвестиционен посредник в България с най-висок рейтинг за 2017 г.
Инвестиционен посредник в България с най-висок рейтинг за 2017 г.
За нас

Кои сме ние

Лидер в онлайн търговията с финансови инструменти

Основан през 1998 г., "Делтасток" АД е водещ инвестиционен посредник, предлагащ онлайн търговия на регионалните и международните финансови пазари. Предметът на дейност на компанията обхваща също брокерски услуги в страната и чужбина, както и търговия за собствена сметка.

Стремежът на компанията е да осигури най-добрите условия, технологии и качество на обслужване както за институционални, така и за индивидуални инвеститори.

Делтасток е утвърдено име сред финансовите институции в страната, с непрекъснато нарастващо присъствие в сферата на предлагането на инвестиционни услуги в световен мащаб. Като инвестиционен посредник услугите на компанията покриват целия спектър от предмета на дейност, като основно са съсредоточени в предоставяне на услуги чрез платформи за търговия с валута, благородни метали и договори за разлика (CFDs - Contracts for Difference).

Собствена платформа за търговия

Още през 2000 г. Делтасток беше първата българска компания, която предложи онлайн форекс търговия на индивидуалния инвеститор в България. Отново първа разработи и собствена платформа за търговия на международните финансови пазари, която и днес продължава да усъвършенства и развива:

Платформа за търговия Deltastock MetaTrader 4

Делтасток предлага също търговия през популярната платформа MetaTrader 4 (Desktop, Mobile) - валута, спот злато и сребро.

24-часово обслужване

Делтасток поддържа най-високи стандарти в своята бизнес дейност и се ангажира да отговори на високите изисквания на своите клиенти, предлагайки професионално и навременно обслужване - 24 часа чрез телефон, чат и имейл.

Регулация

  • Делтасток притежава лиценз от Комисията за финансов надзор (лиценз № РГ-03-0146/25.02.2011) за извършване на дейност като инвестиционен посредник на територията на Република България и в чужбина.
  • Делтасток има право на дейност в Европейското икономическо пространство (ЕИП) по MiFID.
  • Защитата на клиентските средства е гарантирана от Фонда за компенсиране на инвеститорите (ФКИ), създаден съгласно Директива 97/9/ЕС на Европейския парламент и Съвета, приета на 3 март 1997 г.