Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

Cont de Investitii DeltaSMART

Cu acest serviciu nou oferit de DeltaStock, poti investi in companii cum sunt Apple, Google si Facebook si de asemenea sa detii in portofoliu Dow Jones 30, FTSE 100, DAX si alti indici globali. Poti investi in Aur sau Argint, fara grija ca nu ai unde sa le depozitezi.

Contul de Investitii DeltaSMART iti faciliteaza accesul pe pietele din Europa, SUA si Asia. In comparatie cu modelul traditional al unui cont de investitii, in cazul DeltaSMART nu platesti comisioane, dobanzi sau taxe de intretinere, indiferent de suma investita.

Castigurile tale depind integral de modificarile pretului activelor cumparate si de valoarea dividendelor pe care le platesc. Poti sa-ti monitorizezi si sa-ti gestionezi investitiile tot timpul si sa ai acces la fondurile tale, fara nicio limitare

DeltaSMART este o alternativa buna pentru investitiile in imobiliare, depozite bancare sau produse cu randament ridicat, dar fara dezavantajele lor inerente cum sunt riscul imprevizibil, comisioanele si taxele de intretinere.

Totul se intampla online, cu un singur clic în platforma de tranzactionare a DeltaStock, care poate fi accesata de pe un computer, tableta sau smartphone. Puteti sa monitorizati in permanenta starea contului dvs. si sa reacționati rapid la stirile companiei, rapoartele financiare sau anunturile guvernamentale care ar putea afecta preturile.

DeltaSMART pe scurt:

Incepi cu 1.000 €

Investesti in companii din intreaga lume, indici si metale pretioase

Nu platesti taxe, comisioane sau dobanzi

Iti monitorizezi investitiile tot timpul

Ai acces nelimitat la fondurile tale

Instrumente de investiii

Oportunitatile tale de investitii acopera o gama larga de piete financiare, inclusiv companii globale, metale pretioase si o selectie de indici din UE si SUA.

In prezent, oferim CFD-uri de investiții in mai mult de 700 de Actiuni, 24 de Indici, 45 de ETF-uri, Aur și Argint.

Aici puteți consulta lista completa cu instrumentele financiare. Ele sunt oferite ca derivate fara levier prin plata integrala a valorii activului.

Conditii de Tranzactionare

Commisioane Nu
Dobanda Nu
Depunere minima 1.000 €
Valoarea minima a ordinului 100€
Valoarea maxima a ordinului Nu
Pozitii Long Da
Pozitii Short Nu
Spread Variabil
Dividende Actiuni Se plateste valoarea neta a dividendului.
Indici Se plateste valoarea ponderata al dividendului aplicabil in cadrul Indicelui suport..

Pentru a incepe sa investiti fara taxe sau comisioane, deschide un cont DeltaSMART si in cateva minute vei avea acces la pietele financiare globale.