Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

Cryptomonede

Banii viitorului sau o revolutie tehnologica? Nu conteaza ce crezi despre cryptomonede, poti acum sa deschizi o pozitie pe platforma de tranzactionare DeltaStock

Arata mai mult

Ascunde

Pretul curent:

Apasa aici pentru a vedea conditiile noastre de tranzactionare

De ce DeltaStock?

Tranzactionarea unora dintre cele mai poulare cryptomonede; nu ai nevoie de un portofel pentru crytomonede.


Oportunitatea de a tranzactiona atat miscari ale pietei ascendente, cat si descendente: deschide o poziție de cumparare daca crezi ca pretul respectivei cryptomonede va creste, sau una de vanzare, daca crezi ca va scadea.


CFD-urile pe Mini Cryptomonede sunt oferite la un pret de aproximativ 10% din pretul CFD-ului standard.


DeltaStock este o companie cu o experienta de 20 de ani pe pietele financiare, licentiata de FSC in Bulgaria si reglementata in UE conform MiFID.


Activele tale sunt protejate de Fondul de compensare a investitorilor.


Posibilitatea de a tranzactiona 24/5

Intrebari Frecvente

 • 1. Ce sunt cryptomonedele?

  Poti gasi o mie de definitii, dar, in general, cryptomonedele sunt un mijloc descentralizat de a efectua plați. Este descentralizat deoarece nu este emis sau guvernat de o singura tara - mai degraba, ele sunt sustinute de mii de servere "miniere" din intreaga lume. Functia acestor servere este de a construi structura cryptomonedelor prin procesarea inregistrarilor tranzactiilor in curs.

  Valoarea cryptomonedelor este in continua crestere sau descrestere - iar volatilitatea lor face ca acestea sa fie instrumente de tranzactionare atractive.

 • 2. Care sunt riscurile asociate cu cryptomonedele?

  Cryptomonedele sunt instrumente financiare speculative extrem de riscante. Riscurile cuprind:

  • Volatilitatea pretului: Valoarea cryptomonedelor (si ca atare si al CFD-urilor) este extrem de volatila. Sunt supuse unor schimbari de pret rapide datorita evenimentelor neasteptate sau schimbarii sentimentului in piata.
  • Levierul: Levierul poate creste atat profiturile cat si pierderile si te poate aduce in situatia de a pierde mai mult decat investitia initiala.
  • Costuri: Costurile tind sa fie mai ridicate decat pentru alte CFD-uri oferite de noi. Acestea includ spreadul (diferenta dintre preturile la care noi oferim la cumparare sau la vanzare pentru o pozitie CFD) si dobanda aferenta marjei.
  • Transparenta pretului: In comparatie cu valutele populare, in cazul cryptomnedelor (si CFD-urilor corespunzatoare), pot aparea diferente semnificative ale preturilor.
 • 3. Am nevoie de un portofel pentru cryptomonede pentru a le tranzactiona?

  Nu, cu DeltaStock tranzactionezi CFD-uri (Contracte pentru Diferenta) pe cryptomonede, deci rezultatul este obtinut di schimbarile de pret. In realitate nu detii respectivele unitati de cryptomonede.

 • 4. De ce exact aceste cryptomonede?

  Existand sute de cryptomonede disponibile in prezent pe o piata in continua crestere, a fost o provocare pentru noi sa alegem pe care dintre ele sa le includem in oferta noastra de CFD-uri. Astfel, pe langa liderii Bitcoin si Ether, am ales alte sase monede digitale, aplicand criterii cum sunt popularitatea in randul traderilor, capitalizarea de piata, si nu in ultimul rand, potentialul pentru diverse aplicatii din lumea reala.

 • 5. Pot sa deschid pozitii short pe cryptomonede?

  Da, poti. La DeltaStock poti sa vinzi cryptomonedele (ex. intrati in pozitii short) si sa beneficiaezi in urma scaderii preturilor.

 • 6. Pot sa folosesc ordine de tip Stop si Limita?

  Da, poti. Ordinile de tip Stop si Limita te pot ajuta sa administrezi mai bine riscul si sa automatizezi partial tranactiile, fara sa fii nevoit sa stai online 24/7. Platforma DeltaStock iti ofera, de asemenea, si alte tipuri de ordine care vor fi apreciate de investitorii cu experienta.

 • 7. Care sunt conditiile de tranzactionare pentru cryptomonede?

  Noi oferim tranzactionarea cryptomonedelor fara niciun comision si cu spread-uri cometitive. in lista completa cu CFD-uri oferite de noi puteti consulta orele de tranzactionare, marja individuala si marimea permisa a pozitiilor.

 • 8. Exemplu de tranzactie de CFD pe cryptomonede

  Crezi ca pretul pentru Ether USD va creste si doresti sa beneficiezi de pe urma acestei miscari prin cumpararea de 10 CFD-uri pe Ether USD. Pretul curent pentru 1 CFD este de 400$.

  Marja pe ambele Bitcoin USD si Ether USD este de 20%, ceea ce inseamna ca trebuie sa platesti 20% din valoarea tranzactiei: 4000$ (10x400$), ex. $2,000: 50% x $4,000 = $2,000.

  Sa spunem ca ai dreptate si pretul pentru Ether USD creste cu 10$, la 410$. In acest caz, prin inchiderea tranzactiei vei realiza un profit de 100$ (10 x 10$)

  Daca, in loc sa creasca, pretul pentru Ether USD va scadea cu 10$, veti avea o pierdere de 100$ (10x10$).

  Nota: Orice cotatie a instrumentelor financiare afisate in exemplul de mai sus este doar orientativa si poate sa nu reflecte situatia actuala a pietei.