Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

Intrebari Frecvente

Deltastock MetaTrader 4

Cum incep tranzactionarea prin contul live MT4?

Pentru a incepe tranzactionarea prin contul live este necesar sa modificati serverul de tranzactionare, deoarece conturile live sunt deservite pe un server diferit fata de cele demo. Deschideti terminalul MetaTrader 4 si mergeti la File/Login. Va aparea urmatoarea fereastra:

MT4 Login Screen

 1. In campul "Login" tastati ID-ul (numarul de utilizator) furnizat la deschiderea contului live MT4.
 2. In campul "Parola" tastati parola.
 3. Din lista derulanta "Server" alegeti Deltastock-Live
 4. Apasati "Login"

Care sunt adresele IP ale serverelor Deltastock MT4?

 • MT4 Live Server - 193.28.250.68:443
 • MT4 Demo Server - 193.28.250.66:443

De ce EA functioneaza cu alti brokeri MT4 dar nu si cu Deltastock MT4?

Unii MQL4 Expert Advisors functioneaza doar cand modul de executare al instrumentelor pe care le tranzactioneaza este "Instant". In acest mod functia MQL4 OrderSend() poate accepta nivelurile stop loss si take profit ca parametri.

Cand modul de executie al instrumentului este "Market", parametrii SL si TP ar trebui sa fie 0 atunci cand se solicita OrderSend(). SL si TP ar trebui setati dupa ce ordinul a fost executat prin functia OrderModify() function.

Modul de executie al instrumentelor in Deltastock MT4 este "Market" astfel este nevoie sa modificati EA pentru a functiona.

Trebuie sa modificati fiecare linie OrderSend() in Advisor-ul dvs in urmatorul fel. In loc de:

 • ticket1 = OrderSend(Symbol(), OP_BUY, Lot11, Ask, Slippage, SL, TP, "Buy_01", id1, 0, Blue);

Trebuie:

 • ticket1 = OrderSend(Symbol(), OP_BUY, Lot11, Ask, Slippage, 0, 0,"Buy_01", id1, 0, Blue);
 •  
 • if(ticket1 > 0){
 •     OrderSelect(ticket1, SELECT_BY_TICKET, MODE_TRADES);
 •     if(OrderModify( ticket1, OrderOpenPrice(), SL, TP, 0, Blue) == FALSE)
 •     {
 •     Print("OrderModify failed with error #",GetLastError());
 •     }
 • }

de exemplu, trebuie sa verificati valorile stop loss si take profit in fiecare functie SendOrder() si sa le inlocuiti cu 0, apoi in OrderModify() setati aceleasi valori pentru SL si TP.

Puteti afla mai multe despre modurile de executie in fisierele de ajutor MetaTrader4.

Ordinul meu limita/stop a fost executat la un pret care nu a fost atins pe grafic. De ce se intampla lucrul acesta?

In platforma MetaTrader 4 clientii pot vizualiza doar grafice bazate pe pretul BID (de cumparare) - pretul la care se poate executa o tranzactie de vanzare. Cand un client intiaza o pozitie de cumparare, acesta va cumpara la pretul ASK (de vanzare) care este mai mare decat pretul BID, vizualizati pe grafic. Ca o consecinta, nu puteti vizualiza pretul de executie pe grafic. Diferenta dintre preturile BID si ASK ale instrumentelor financiare se numeste spread. Spreadurile Deltastock MT4 sunt variabile, deci este posibil ca diferenta dintre preturile de vanzare si de cumparare sa aiba valori diferite la intervale de timp diferite.

Spreadurile target pe toate perechile valutare oferite in Deltastock MT4 pot fi gasite aici.

Am deschis pozitii diferite pe un instrument dar pozitia mea neta este zero. Subit, toate pozitiile mele au fost inchise datorita marjei insuficiente. Cum poate sa se intample acest lucru?

In platforma MT4, toate ordinele executate sunt considerate ca fiind pozitii deschise, in ciuda faptului ca pozitia neta poate fi egala cu zero la un moment dat.

Nota: Spreadurile in Deltastock MetaTrader 4 sunt variabile, deci pot varia semnificativ in diferite perioade de timp ( cu precadere in timpul publicarii stirilor importante sau in perioadele cu lichiditate redusa). Marirea spreadurilor va creste (respectiv descreste) rezultatul negativ (respectiv pozitiv) aferente pozitiilor opuse deschise de dumneavoastra. Acest lucru va conduce catre o scadere a sumei din cont si astfel toate pozitiile deschis pot fi inchise datorita fondurilor insuficiente in contul de tranzactionare.