Инвестиционен посредник в България с най-висок рейтинг за 2017 г.
Deltastock MetaTrader 4

Изтеглете

MetaTrader 4

Deltastock MetaTrader 4

MetaTrader 4 е най-популярната платформа за онлайн търговия на пазара, предлагаща реални котировки, графики в реално време, анализ и новини. Разширените функции на платформата включват технически индикатори и автоматизирани експертни системи, които следят пазара вместо вас всяка секунда и могат автоматично да извършат всички ваши сделки.

Инструменти за търговия

В Deltastock MT4 можете да търгувате 80 валутни двойки, както и злато и сребро. В нашите Условия за търговия можете да намерите техните спредове, изисквания за марджин, суап числа и часове за търговия.

Видове поръчки

В Deltastock MetaTrader 4 са възможни следните видове поръчки: пазарни поръчки, чакащи поръчки (Стоп и Лимит - позволяващи ви да затваряте позиции по предварително посочени от вас цени, с цел минимизране на загубата или взимане на печалба), както и пълзящи стоп поръчки за максимизиране на печалбата.

MetaTrader 4 MultiTerminal

MultiTerminal

MetaTrader 4 MultiTerminal е идеалното решение за вас, ако имате затруднения с управлението на няколко сметки. Тази опция позволява на професионалните инвеститори да търгуват едновременно с хиляди валутни сметки по едно и също време. Научете повече...

Експертни системи

Най-благоприятната характеристика на MetaTrader 4 е пълната автоматизация на анализите и търговията, която се изпълнява благодарение на вече разработените, добавените или усъвършенстваните от самите вас Експертни системи. Тази характеристика на платформата извършва и настройва сделки, поставя индикатори и поставя плаващи стопове без намесата на инвеститора.

Автоматизираните системи за търговия елиминират много от отрицателните фактори при търговия - чувства, липсата на достатъчно знания или опит, които неминуемо влияят върху търговията и, следователно, резултатите. Чрез Експертните системи вие управлявате инвестициите си без необходимостта от целодневно проучване и следене на пазарните движения. Имате възможността да избирате измежду стотици съществуващи стратегии или да създадете своя, използвайки езика за програмиране MQL 4.

За да използвате Експертните системи (EA) в реалната си МТ4 сметка, трябва да попълните формата за активация и да я изпратите по имейл на: sales@deltastock.com или по факс: +359 2 811 50 49.

Пакет за Технически анализ

Получете достъп до редица вградени технически индикатори - MACD, лентите на Bollinger, Parabolic SAR, Relative Strength индикатор и други, както и до широка гама от инструменти за рисуване върху графиките. В допълнение на тях вграденият програмен език MQL4, позволява създаването на персонализирани индикатори.

Вградените технически индикатори са полезни дори и за професионалните инвеститори. Имате възможността лесно да добавяте много на брой индикатори в неограничен брой графики с различни времеви периоди с цел прецизността на извършваните от вас сделки.

MQL 4 е лесен за ползване програмен език, позволяващ създаването на нови Експертни системи, Персонализирани индикатори и скриптове. MetaEditor 4 Integrated Development Environment позволява съставяне на програмни кодове.

Историческо тестване на стратегия

Тествайте вашата стратегия, използвайки исторически данни, с Експертни системи чрез Meta Trader 4! Този тип тест илюстрира как биха се осъществили сделки в реално време спрямо исторически данни, датиращи от 1 януари 1970 г. насам. Тестването на неизпробвани стратегии в демо версията е безценно за инвеститорите, но възможността да се тества стратегия на база исторически данни ви дава възможност да симулирате търговия в многогодишен период само за минути.

Настройки на профили и графики

Да персонализирате настройките в MetaTrader 4 е много лесно! Запазете вашия профил или група от различни графики, както и зареждането им едновременно в по-късен момент. В допълнение, можете да запишете като шаблон често използвани индикатори и инструменти за чертане върху графики. Платформата предлага над 40 технически индикатора и персонализирани графики.

Многоезична поддръжка

Платформата може да бъде настроена на 28 езика. Като наш клиент имате възможност да настроите интерфейса на платформата на всеки един от предлаганите езици. Независимо от избрания език, ще получавате дневните и месечните си извлечения на английски.