Подробни инструкции за инсталиране на MetaTrader 4

СТЪПКА 1: Изтеглете MetaTrader 4 от нашия сайт.

СТЪПКА 2: Стартирайте deltastock4setup.exe от папката в която сте запазили програмата и изберете бутона “Run” (Стартирай), за да започнете инсталацията.

СТЪПКА 3: Запознайте се с условията за ползване и натиснете бутона “Next” (Следващ).

СТЪПКА 4: След като инсталацията приключи, натиснете бутона “Finish” (Завърши).

СТЪПКА 5: В уеб браузъра ви автоматично ще се отвори следната страница:

Моля, оставете полетата празни и затворете прозореца, преди да продължите с останалите стъпки!

Освен това, след края на инсталацията платформата би следвало да се отвори автоматично. Ако това не се случи, можете да стартирате MetaTrader 4 с двоен ляв клик върху иконата “Deltastock MetaTrader” на десктопа ви.

СТЪПКА 6: Посочете сървъра за търговия “Deltastock-Demo” и натиснете бутона “Next” (Следващ).

СТЪПКА 7: DeltaStock MetaTrader 4 ще ви помоли да откриете демо сметка. За да откриете нова сметка, моля, посочете опцията “New demo account” и натиснете бутона “Next” (Следващ).

В случай че вече сте инсталирали платформата на вашия компютър, но сте решили да се регистрирате на по-късен етап или пък желаете да отворите нова демо сметка, можете да го направите директно в MT4 като отидете на меню “File” (Файл) → “Open an account” (Отвори нова сметка). След избиране на “Open an account” ще се отвори прозорецът за избор на сървър за търговия, описан в предходната стъпка.

СТЪПКА 8: Попълнете полетата (име, имейл, телефон), а след това изберете валута и размер на желания ливъридж. Посочете опцията “I agree to subscribe to your newsletters” (Съгласен съм да получавам вашите бюлетини) и натиснете бутона "Next" (Следващ).

СТЪПКА 9: DeltaStock MetaTrader 4 ще регистрира вашия акаунт и ще ви предостави данните за достъп до вашата сметка: “Login” (Име) и “Password” (Парола). Запишете си тези данни – те ще са ви необходими при следващото влизане в платформата – и натиснете бутона “Finish” (Завърши).

Поздравления – вече можете да започнете да търгувате с Deltastock MetaTrader 4! В случай че вече разполагате с реална сметка, моля, посетете секцията ни с често задавани въпроси за MetaTrader 4.