Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Despre noi

Despre noi

O companie cu 20 de ani de experiență pe piețele financiare

De la înființarea sa în 1998, DeltaStock oferă tranzacționare online pe piețele financiare globale atât investitori individuali cât și instituționali din peste 100 de țări și în conformitate cu cele mai bune practici etice.

Ca un Brokerul CFD reglementat de UE, DeltaStock se străduiește să ofere clienților condiții excelente de tranzacționare, tehnologie fiabilă și servicii de calitate pentru clienți.

Platforme de tranzacționare

Delta Trading: DeltaStock a început să ofere tranzacții Forex online investitorilor individuali încă din anul 2000. Delta Trading ™ proprietate (Desktop , Web , Mobil) platforma a fost dezvoltată la scurt timp după ce a oferit tranzacții cu CFD-uri Pereche valutare , Aur si Argint , Acțiuni , Indici , Futures , ETF-uri , și Cryptomonede .

Deltastock MetaTrader 4: Compania oferă, de asemenea, tranzacții prin platforma populară MetaTrader 4 (Desktop , Mobil): CFD-uri pe valute, aur și argint.

24/5 Serviciul Clienți

DeltaStock se angajează să răspundă așteptărilor ale clienților săi, oferind asistență profesională și personalizată 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână prin telefon, prin e-mail și chat live.

Regulament

DeltaStock este licențiat și reglementat în totalitate de către Comisia de Supraveghere Financiară din Bulgaria (Licență nr: RG-03-0146 / 23.11.2018), îndreptățită să desfășoare activități în Republica Bulgaria și în străinătate. Compania are, de asemenea, dreptul de a desfășura activități în cadrul libertății de a presta servicii în statele membre ale UE.

DeltaStock este reglementat în UE în temeiul Directiva MiFID II (Directiva 2014/65 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 15 mai 2014 privind piețele instrumentelor financiare).

Deltastock își păstrează activele separat de activele clienților săi, în conformitate cu cerințele de reglementare. Activele clienților sunt garantate de Fondul de compensare a investitorilor (ICF), conform Directiva 97/9 / CE al Parlamentului European și al Consiliului, până la o anumită sumă, sub rezerva cerințelor legale.