Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

CFD-uri pe Cryptomonede

Prima criptomonedă - Bitcoin - a fost creată în 2009, dar de atunci încoace au apărut mii de monede asemănătoare care au devenit un instrument popular pentru speculații financiare și într-o anumită măsură - o formă de plată. Speculați asupra mișcărilor de preț ale perechilor USD/crypto cu CFD-uri pe unele dintre cele mai populare criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ether, Litecoin, XRP (cunoscută anterior ca Ripple), Dash, Bitcoin Cash, Ether Classic, Stellar și ZCash cu spread-uri înguste și o marjă pentru clienți profesioniști de 25%. Sunt disponibile și ca "mini-CFD-uri" la un preț mai mic.

Conditii de tranzactionare
Cerinte de marja1 Clienți profesioniști 25%
Clienți neprofesioniști 50%
Regula close out la 50% marjă/nivel la close out În cazul în care soldul contului scade sub 50% din marja utilizată, poziția (pozițiile) clientului va fi închisă automat, conform Art. 9.3.12 din Termenii Generali
Comisioane Nu
Marimea maxima a unui ordin 1 unitate
Dobanda2,3 Pozitie long4 Rata FED Overnight plus 23.5% anual
Pozitie short4 Rata FED Overnight plus 3.5% anual
Orele de tranzactionare5 Luni-Joi 00:00-24:00
Vineri 00:00-23:00
1 In conformitate cu Art. 9.3.16 din Termenii Generali, Deltastock este imputernicita sa modifice cerința de marja minimă necesară pentru anumite CFD-uri, precum și comenzile individuale și / sau conturile clientului. În cazul unor astfel de modificări, Deltastock va notifica Clientul prin e-mail.
În conformitate cu art. 5.26 din Termenii Generali, Deltastock își rezervă dreptul, la discreția sa, de a limita valoarea Marjei, cu obligația de a notifica Clientul cu privire la această circumstanță. Limitările impuse pot include orice alte măsuri în conformitate cu legislația aplicabilă, deciziile ESMA și / sau autoritățile naționale competente ale statelor membre ale Uniunii Europene și, de asemenea, măsurile pe care Deltastock le consideră necesare pentru a-și proteja propriul interes sau al Clientului. Deltastock are dreptul să introducă măsurile și restricțiile prevăzute de deciziile ESMA în temeiul art. 40 a MiFIR și a autorităților locale de reglementare conform articolului 42 din MiFIR în conformitate cu aceste decizii și fără notificarea prealabilă a Clientului.
2 Rata dobânzii de peste noapte a Federal Funds Reserve pentru operațiunile de refinanțare:http://www.federalreserve.gov
3 Mai multe despre ratele de dobândă
4 Daca detii o pozitie long, dobanda va fi debitata din contul dumneavoastră. Daca detii o pozitie short, dobanda va fi creditata in contul dumneavoastră.
5 Ora Europei de Est (EET)

Simbol

Denumire

Dimensiunea Min/Max a pozitiei

Cerinte de Marja

Spread Target6

Clienți profesioniști

Clienți neprofesioniști

6 Spreadul target reprezinta spreadul minim pe care Deltastock aspira să îl coteze. Cu toate acestea, în condiții de lichiditate scazută și/sau volatilitate ridicată, compania s-ar putea să nu fie capabilă să mențină același nivel al spreadului pe care îl cotează în mod uzual. Asemenea condiții de piata nu pot fi prevazute și pot aparea oricând în timpul unei zile și pot conduce la largirea spreadurilor pentru o anumita perioada de timp. Vă rog să aveți în vedere că spreadurile mai mari pot avea un efect negativ asupra soldului contului si pot conduce la o insuficienta a fondurilor si la inchiderea pozitiilor dumneavoastră.