Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

CFD-uri pe Actiuni

Acțiunile societăților listate pe bursă sunt un instrument popular de investiții și se numără printre cele mai tranzacționate active. Tranzacționați cu CFD-uri pe acțiunile sutelor de companii mari din întreaga lume cu spread-uri variabile. Sunt disponibile și așa numitele "cash CFD" cu o marjă de 100% și fără comisioane.

Selectati tipul:

CFDuri CFDuri cash
Cerinte de marja1 Clienți profesioniști 100%
Clienți neprofesioniști 100%
Funcția de închidere automată a poziției la o scădere de -50% a marjei În cazul în care soldul contului scade sub 50% din marja utilizată, poziția (pozițiile) clientului va fi închisă automat, conform Art. 9.3.12 din Termenii Generali
Spread
Comisioane fără
Marimea minima a ordinului
Marimea maxima a poziției2
Multiplu al marimii ordinului
Dobanda3 Pozitie long
Pozitie short
Dividend4 Pozitie Long Suma neta este adaugata*
Pozitie Short Suma bruta este retinuta
Orele de Tranzactionare 5
1 In conformitate cu Art. 9.3.16 din Termenii Generali, Deltastock este imputernicita sa modifice cerința de marja minimă necesară pentru anumite CFD-uri, precum și comenzile individuale și / sau conturile clientului. În cazul unor astfel de modificări, Deltastock va notifica Clientul prin e-mail.
În conformitate cu art. 5.26 din Termenii Generali, Deltastock își rezervă dreptul, la discreția sa, de a limita valoarea Marjei, cu obligația de a notifica Clientul cu privire la această circumstanță. Limitările impuse pot include orice alte măsuri în conformitate cu legislația aplicabilă, deciziile ESMA și / sau autoritățile naționale competente ale statelor membre ale Uniunii Europene și, de asemenea, măsurile pe care Deltastock le consideră necesare pentru a-și proteja propriul interes sau al Clientului. Deltastock are dreptul să introducă măsurile și restricțiile prevăzute de deciziile ESMA în temeiul art. 40 a MiFIR și a autorităților locale de reglementare conform articolului 42 din MiFIR în conformitate cu aceste decizii și fără notificarea prealabilă a Clientului.
2 Marimea maximă netă a poziției deschise pentru Bitcoin Group SE (ADE / g) acțiunile este de 100 de CFD-uri.
4Plățile de ajustare a dividendelor: plăți similare cu dividendele, care sunt primite / plătite de clienții care dețin CFD pe acțiuni, indici și / sau ETF-uri.
5 Timpul Europei de Est (EET)