MetaTrader 4. Instructiuni detaliate pentru instalare

PASUL 1: Descarcati MetaTrader 4 de pe site-ul nostru.
PASUL 2: Rulati ds4setup.exe din locul in care l-ati salvat.
PASUL 3: Deltastock MetaTrader 4 este disponibila in 28 de limbi. Va rugam selectati limba dorita si apasati butonul Next.
PASUL 4: Cititi notificarea din fereastra de mai jos si apasati butonul Next:
PASUL 5: Selectati casuta "Yes, ..." in cazul in care sunteti de acord cu termenii din casuta de mai jos. Apoi apasati butonul Next:
PASUL 6: Selectati un folder de instalare si apasati butonul Next:
PASUL 7: Selectati programul, apoi apasati butonul Next:
PASUL 8: Apasati butonul Next pentru a instala MetaTrader 4 pe computerul dumneavoastra:


Instalarea este in desfasurare:
PASUL 9: Dupa ce procesul de instalare s-a terminat puteti porni MetaTrader 4 prin click pe casuta "Launch MetaTrader 4" si apoi click pe butonul Finish:


Puteti de asemenea porni MetaTrader 4 prin dublu click pe iconita care a aparut pe desktop sau in menu-ul "Start". Programs MetaTrader 4 MetaTrader".
PASUL 10: Atunci cand porniti MetaTrader 4 pentru prima data o sa fie necesar sa completati formularul de aplicare pentru a crea un cont demo. Va rugam completati datele personale, selectati marja, moneda si suma initiala preferate, selectati casuta "I agree to subscribe into your newsletters" si apasati click pe butonul Next.


Daca deja ati instalat Deltastock MetaTrader 4 pe computerul dumneavoastra puteti deschide un nou cont demo oricand, prin selectarea fisierul "Open an Account" din menu-ul MetaTrader 4. Apoi completati formularul de aplicare si click pe butonul Next.

Avand mai mult de un cont demo este un avantaj major atunci cand utilizati Expertii MT4 pentru a testa performanta fiecaruia.
PASUL 11: In urmatoarea fereastra este necesar sa selectati serverul pe care veti tranzactiona. Pentru conturile demo selectati Deltastock-Demo - Deltastock AD.
PASUL 12: Apasati butonul Next. In urmatoarea fereastra veti vizualiza detaliile de autentificare necesare pentru a tranzactiona pe contul demo. Fiti sigur ca ati salvat detaliile de autentificare pentru a putea urmatoare data sa va autentificati pe contul demo.
PASUL 13: Apasati butoul "Finish". Acum aveti acces la contul dvs demo.