Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

F.A.Q. - Cont Demo Delta Trading

  1. Cum deschid un cont demo in platforma Delta Trading?
  2. Cat este valabil contul meu demo?
  3. Nu am primit detaliile de conectare cand am deschis contul demo. Ce trebuie sa fac?
  4. Cum pot sa-mi schimb parola la contul meu demo?
  5. Trebuie sa furnizez detaliile de contact reale la inregistrare? Nu doresc sa primesc spam-uri.
  6. Exista riscul ca pozitiile mele deschise sa fie inchise automat daca fondurile din contul meu sunt insuficiente?
  7. Conditiile de tranzactionare pentru conturiledemo sunt diferite de cele pentru conturile reale?

Cum deschid un cont demo in platforma Delta Trading?

Pentru a deschide un cont demo Delta Trading (desktop, web sau mobile), va rugam sa completati formularul online de inregistrare, pe care il gasiti aici.

Cat este valabil contul meu demo?

Contul demo nu are un termin de valabilitate si il puteti reseta oricand doriti. Aveti in vedere ca daca ati decis sa-l resetati, toate pozitiile si ordinele existente vor fi sterse iar soldul contului va fi resetat la nivelul de la data inregistrarii. De asemenea, daca nu utilizati contul o perioada de 90 de zile, acesta va fi inchis automat.

Nu am primit detaliile de conectare la deschiderea contului demo. Ce trebuie sa fac?

La inregistrarea contului demo, vi se cere sa introduceti o adresa de email (care va fi si numele de utilizator) si o parola. - acestea fiind detaliile dumneavoastra de autentificare. Dupa ce inregistrarea a fost finalizata, sunteti redirectionat catre o pagina web unde sunt afisate aceste detalii; va recomandam sa le salvati in cazul in care veti avea nevoie de ele in viitor. De asemenea va recomandam sa introduceti o adresa valida de email, pentru ca noi sa avem un mijloc eficient de comunicare cu dumneavoastra.

Un mesaj de confirmare a deschiderii cu succes a contului demo este transmis catre adresa de email specificata la inregistrare. Daca nu ati primit un asemenea mesaj, motivul poate fi acela ca ati gresit adresa de email. Incercati sa va inregistrati din nou. Aveti in vedere ca sistemul nu permite sa va inregistrati a doua oara cu aceeasi adresa de email, in acest caz veti primi mesajul ca aceasta adresa de email a mai fost utilizata. In aceasta situatie, folositi optiunea de recuperare a parolei pentru a capata din nou acces la contul dumneavoastra demo.

Va informam ca puteti sa va conectati la contul demo cu conturile de Facebook sau Google+.

Cum pot sa imi schimb parola pentru contul demo?

Pentru a va schimba parola contului demo, logati-va in contul dumneavoastra pe website si creati oo noua parola: Contul Meu > Setari de Securitate > Schimbare Parola. De asemenea, parola poate fi schimbata din versiunea web a platformei.Contul meu > Schimbare parola.

Trebuie sa furnizez detaliile reale in momentul in care ma inregistrez? Nu doresc sa primesc spam-uri.

Noi utilizam detaliile dumneavoastra de contactpentru a va oferi informatii privind modficari importante si noutati de piata care privesc contul dumneavoastra sau care au efect in activitatea de tranzactionare. Sub nicio forma nu vom divulga detaliile dumneavoastra de contact catre o terta parte. Ce detalii ne puneti la disozitie este alegerea dumneavoastra.

Exista riscul ca pozitiile mele deschise sa fie inchise automat daca fondurile din contul meu sunt insuficiente?

In cazul in care fondurile disponibile in contul dumneavoastra nu sunt suficiente pentru mentinerea marjei necesare, unele sau toate pozitiile deschise vor fi inchise automat. In cazul in care fondurile devin insuficiente, banda verde corespunzatoare campului Marja disonibila din artea de jos a platformei, isi schimba culoarea din verde in rosu.

Topicul este explicat mai detaliat aici.

Conditiile de tranzactionare pentru conturiledemo sunt diferite de cele pentru conturile reale?

Nu, nu sunt. Ideea din spatele unui cont demo este de a simula conditiile reale de piata, astfel incat traderii noi pot obtine experienta practica in utilizarea platfromei noastre si sa isi dezvolte tehnicile de tranzactionare. Dar fara sa isi riste proprii bani.

Retineti totusi ca la deschiderea unui cont real, clientul trebuie sa aleaga nivelul marjei la care va tranzactiona perechile valutare (intre 0.5% si 100%), cat si tipul spreadului (fix sau variabil).

In cazul conturilor demo, nivelul marjei pentru tranzactionarea perechilor valutare este setata implicit la 1%, iar spreadul de tranzactionare este variabil. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari privind conditiile de tranzactionare pentru conturile demo.