Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon valid. Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă. Eroare. Vă rugăm să încercați din nou

Pachet de acțiuni "Millennial"

Vă prezentăm unele din cele mai populare acțiuni de pe piețele globale în ultimul deceniu

Companiile:

Ce reprezintă pachetul ”Millennial”?

”Millennial” reprezintă un pachet (bundle) compus de acțiunile unui număr de 8 companii populare în rândul generației tinerecu o aspirație continuă pentru inovații și o prezență puternică pe piață. Acestea sunt: Apple (AAPL), Nike (NKE), Lululemon Athletica (LULU), Netflix (NFLX), Starbucks (SBUX), Walt Disney (DIS), Under Armour (UAA) și Target Corp (TGT).

În portofoliul nostru acțiunile fiecărei companii
reprezintă ≈12.5% din valoarea totală

Exemplu

Cu o investiție de $10,000 și prețuri AAPL de $190, UAA de $21,36 și SBUX de $77,77, portofoliul nostru ar include următoarele:

  • 6 acțiuni Apple ($1145,52)
  • 58 acțiuni Under Armour ($1238,88)
  • 16 acțiuni SBUX ($1244,32)
  • Același principiu de distribuire se aplică și celorlalte acțiuni

De ce am creat acest pachet (bundle)?

"Millennial" a fost creat de specialiștii Deltastock care au o experiență îndelungată pe piețele globale. Si se bazează pe tendințe economice principale din ultimii 5 ani, precum și pe companii cu randament mare istoric. Scopul "Millennial" este de a aduce într-un loc opt din companiile cele mai cunoscute și de succes din secolul 21 și de a demonstra randamentul unui astfel de portofoliu din care aceste companii fac parte. Randamentul descris mai jos a fost realizat de echipa noastră prin rebalansare săptămânală.

La tranzacționarea ”Millennial” noi am folosit un levier de 1:2care permite achiziționarea de acțiuni cu o valoare de $20,000 cu o sumă de $10,000. În aceste condiții de piață specialiștii noștri au realizat un randament de 348.54% în perioada 2014 - 2019 cu o scădere maximă* de 45.04%.

*Scăderea maximă (maximum drawdown) reprezintă cea mai mare scădere a soldului din perioada specificată. De exemplu, dacă soldul este de $10,000, scade până la $9,000 și apoi depășește $10,000, atunci scăderea maximă va fi de 10%.

Calculator randament

Folosiți calculatorul pentru a calcula randamentul istoric al portofoliul nostru pentru o perioadă de 5 ani, 1 an sau 6 luni. Randamentul* a fost realizat prin rebalansare săptămânală.

5 ani 1 an 6 luni
Levier 1:1 Randament: Scădere maximă:
Levier 1:2 Randament: Scădere maximă:
Levier 1:1 Randament: Scădere maximă:
Levier 1:2 Randament: Scădere maximă:
Levier 1:1 Randament: Scădere maximă:
Levier 1:2 Randament: Scădere maximă:

* Aceste informații sunt preluate din surse disponibile publicului, prin urmare, DeltaStock nu garantează exhaustivitatea și autenticitatea acestora, sunt speculative și nu trebuie tratate ca o ofertă de cumpărare și/sau vânzare a unora dintre instrumentele financiare menționate. Randamentul afișat este pentru o perioadă anterioară și nu garantează rezultate viitoare.

Creați un cont demo în câteva secunde

Pasul 1: Deschideți un cont demo gratuit* în platforma Delta Trading pentru a primi noutăți săptămânale despre performanța portofoliului nostru și pachete financiare noi.


Cerinte
  • Minim 8 caractere
  • Maxim 25 de caractere
  • Poate contine doar litere din alfabetul Latin, cifre si caractere speciale
  • Trebuie sa difere de numele de utilizator
  • Nu poate contine caractere identice
sau

*Prin deschiderea unui cont demo vă consimțiți să primiți săptămânal noutăți despre performanța portofoliului nostru și pachete financiare noi.

Deja aveți un cont? Logați-vă

Pasul 2: Intrați în platformă și începeți tranzacționarea. Vedeți imaginea de mai jos pentru a afla cum să adăugați instrumente în platformă.

Cum se rebalansează un portofoliu?

După cum am menționat deja, fiecare acțiune din portofoliul nostru are o pondere de 12.5%. Întrucât prețul de piață al acțiunilor fiecărei companii se schimbă tot timpul, noi rebalansăm portofoliul săptămânal. Vă vom trimite săptămânal notificări privind dezvoltarea și starea viitoare a acestuia. Vă puteți abona prin creați un cont demo.

Exemplu

Avem acțiuni Apple cu o pondere de 14.5%, Starbucks cu 11.5%, Nike cu 11.5% și ponderea fiecărei din celelalte acțiuni este de 12.5%. Pentru a rebalansa portofoliul nostru, vom vinde 2% din poziția în APPL. Acest lucru va permite să ne mărim pozițiile în SBUX și NKE cu câte 1%, ceea ce va distribui în mod egal ponderea tuturor instrumentelor.