Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

Suport/Rezistenta

Determinati Trendul Pietei prin Nivelele de Suport si RezistentaForex
Perioada Simbol
Maxim Minim Deschidere medie Inchidere medie
0 0 0 0
Punct pivot Punct pivot (volatil)
0 0

Suport
Nivel 1 Nivel 2
0 0
Rezistenta
Nivel 1 Nivel 2
0 0
Chart


Determinarea trendului pietei utilizand nivelurile de Suport si Rezistenta

Una dintre cele mai populare metode ale analizei tehnice, folosita atat de bancheri profesionisti cat si de brokeri este determinarea nivelelor de rezistenta si suport precum si a punctelor pivot. Strapungerea acestor nivele indica o probabilitate mare de continuare a tendintei manifestate anterior.

Nivelele de rezistenta si suport sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a marca aprecierea sau deprecierea unui anumit activ. Cele mai folosite unelte de analiza tehnica pentru determinarea nivelului de rezistenta/suport includ: linii de trend si canale de trend, maxime si minime anterioare, medii mobile si retrageri fibonacci.

Punctul pivot este un indicator tehnic calaculat ca valoare medie dintre un maxim, un minim si preturile de inchidere ale unui anumit activ pentru intervalul de timp precedent. Punctele pivot servesc ca nivele de rezistenta sau suport in functie de unde se afla nivelul pretului curent: deasupra sau sub punctul pivot.Deltastock nu va fi responsabila pentru calculul inadecvat al nivelelor de suport/rezistenta. Datele prezentate in tabelele de mai sus au doar scop informativ si nu reprezinta sfat sau recomandare de tranzactionare.