Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

CFDuri pe Futures

Contractul futures reprezintă un acord de cumpărare sau vânzare a unei anumite categorii de active la un preț prestabilit la o dată fixă. Contractele futures pot fi pe mărfuri sau instrumente financiare. Tranzacționați CFD-uri pe futures - petrol (Brent și West Texas Intermediate), produse agricole, metale cum ar fi cuprul și platina, și instrumente financiare cu spread-uri variabile și fără comisioane.

Energie Metale Agricultura Financiare


Cerințe de marjă1 Clienți profesioniști Clienți neprofesioniști
Funcția de închidere automată a poziției la o scădere de -50% a marjei În cazul în care soldul contului scade sub 50% din marja utilizată, poziția (pozițiile) clientului va fi închisă automat, conform Art. 9.3.12 din Termenii Generali
Spread
Comisioane
Marimea minima a unui ordin
Marimea maxima a unui ordin
Multiplu al marimii ordinului
Orar de Tranzactionare2
Procedura Expirare Futures
Lista
1 In conformitate cu Art. 9.3.16 din Termenii Generali, Deltastock este imputernicita sa modifice cerința de marja minimă necesară pentru anumite CFD-uri, precum și comenzile individuale și / sau conturile clientului. În cazul unor astfel de modificări, Deltastock va notifica Clientul prin e-mail.
În conformitate cu art. 5.26 din Termenii Generali, Deltastock își rezervă dreptul, la discreția sa, de a limita valoarea Marjei, cu obligația de a notifica Clientul cu privire la această circumstanță. Limitările impuse pot include orice alte măsuri în conformitate cu legislația aplicabilă, deciziile ESMA și / sau autoritățile naționale competente ale statelor membre ale Uniunii Europene și, de asemenea, măsurile pe care Deltastock le consideră necesare pentru a-și proteja propriul interes sau al Clientului. Deltastock are dreptul să introducă măsurile și restricțiile prevăzute de deciziile ESMA în temeiul art. 40 a MiFIR și a autorităților locale de reglementare conform articolului 42 din MiFIR în conformitate cu aceste decizii și fără notificarea prealabilă a Clientului.
2Ora Europei de Est (EET).
3 mmyy - reprezintă luna și anul contractului.