Инвестиционен посредник в България с най-висок рейтинг за 2017 г.

Често задавани дъпроси - Delta Trading демо сметка

  1. Как да си открия демо сметка в платформата Delta Trading?
  2. За колко време е валидна моята демо сметка?
  3. При откриване на демо сметка не получих потребителското си име и парола. Какво трябва да направя?
  4. Как мога да сменя паролата за демо сметката си?
  5. Длъжен ли съм да предоставям истински данни за контакт? Не искам да получавам спам.
  6. Съществува ли риск отворените ми позиции да бъдат автоматично затворени, ако марджинът по демо сметката ми е недостатъчен?
  7. Условията за търговия с демо сметка различават ли се от тези при реална сметка?

Как да си открия демо сметка в платформата Delta Trading?

За да откриете демо сметка в Delta Trading (десктоп, уеб, мобилна), моля попълнете кратката форма за онлайн регистрация, която ще намерите тук.

За колко време е валидна моята демо сметка?

Вашата демо сметка няма дата на изтичане - и имате възможност да я рестартирате по всяко време. Моля, имайте предвид, че ако решите да рестартирате сметката си, всички ваши позиции и нареждания ще бъдат изтрити, а салдото по сметката ще бъде възстановено на нивото при регистрация. Имайте също така предвид, че ако не използвате демо сметката си в продължение на 90 дни, тя ще бъде автоматично закрита.

При откриване на демо сметка не получих потребителското си име и парола. Какво трябва да направя?

При регистрацията на демо сметка вие въвеждате имейл адрес (служещ като потребителско име) и парола – това са данните за вашата сметка. След завършване на процеса на регистрация сайтът ви пренасочва към страница, на която се показват тези данни, които е препоръчително да запишете за бъдеща справка. Препоръчително е също така да използвате валиден имейл адрес при регистрация, за да можем да имаме ефективна комуникация с вас.

На имейл адреса, който сте въвели при регистрация, се изпраща съобщение за успешно открита демо сметка. Ако не сте получили такова съобщение, причината може да бъде, че неправилно сте въвели вашия имейл адрес. Опитайте да се регистрирате отново. Имайте предвид, че системата не позволява повторно регистриране с един и същ имейл адрес и затова може да получите съобщение, че в системата вече има регистриран потребител със същия имейл адрес. В този случай може да използвате функцията „Забравена парола”, за да възстановите достъпа си до демо сметката.

Имайте предвид, че можете да влезете в демо сметката си и чрез акаунта си във Facebook или Google+.

Как мога да сменя паролата за демо сметката си?

За да смените паролата за демо сметката си, влезте в нея през сайта и задайте новата си парола: Моята сметка > Настройки за сигурност > Смяна на парола. Паролата може да бъде сменена и от уеб версията на платформата:Моята сметка > Настройки за сигурност > Смяна на парола.

Длъжен ли съм да предоставям истински данни за контакт? Не искам да получавам спам.

Използваме предоставените от вас данни, за да ви информираме за важни промени или пазарни новини, които касаят вашата сметка или биха имали влияние върху търговията с финансови инструменти. При никакви обстоятелства няма да разкрием вашите данни за контакт на трети страни. Изборът какви данни ще ни предоставите е изцяло ваш.

Съществува ли риск отворените ми позиции да бъдат автоматично затворени, ако марджинът по демо сметката ми е недостатъчен?

В случай че средствата по сметката не достигнат за покриване на изискуемия марджин, някои или всички отворени позиции ще бъдат автоматично затворени. При недостиг на средства, зелената лента до полето „Свободни средства“ в долната част на платформата ще започне да се оцветява от зелено в червено.

Повече по темата можете да намерите тук.

Условията за търговия с демо сметка различават ли се от тези при реална сметка?

Не се различават. Идеята зад демо сметката е да симулира максимално близо условията на реалния пазар, за да може новият трейдър да изгради практически навици при работата с нашата платформа и да усвои различни техники на търгуване. Но без да рискува собствени средства.

Имайте предвид все пак, че при откриване на реална сметка клиентът избира марджина, при който ще търгува валути (между 0,5% и 100%), както и типа спред (фиксиран или променлив).

При демо сметките по подразбиране марджинът при валутите е 1%, а спредът е променлив. Моля, свържете се с нас , ако имате въпроси относно условията за търговия с демо сметки.