Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

Retragere Fonduri din contul de tranzactionare

Cand retrageti fonduri din contul de tranzactionare puteti folosi una din urmatoarele metode: Transfer Bancar, Carduri de credit/debit Visa/MasterCard/Maestro sau Skrill.

Este necesar sa plasati o cerere de retragere. Pentru a accesa o cerere de retragere va rugam sa va autentificati in contul dumneavoastra din care doriti sa retrageti bani:

Aveti posibilitatea de asemenea sa plasati o Cerere de Retragere intr-unul din urmatoarele moduri:

 • Din meniul platformei Delta Trading (Contul Meu > Retragere).
 • Completati Formularul Cerere Retragere semnati-l apoi trimiteti-l scanat pe e-mail la sales@deltastock.comsau să semneze formularul și să-l trimiteți prin fax la +359 2 811 50 49.
 • pe loc, în biroul companiei.

Puteti sa retrageti doar fondurile care nu sunt blocate ca marja pentru pozitiile deschise.

La plasarea unei cereri de retragere, vor avea prioritate sumele depuse prin card bancar; urmeaza apoi sumele depuse prin sistemul Skrill, iar apoi sumele depuse prin transfer bancar si cele in numerar.

Transfer bancar Transfer bancar

Cererile de retragere sunt procesate in termen de minim 2 zile lucratoare de la primire.

Suma minima pentru transferurile bancare internationale este 50 EUR in cazul in care banca clientului este diferita de bancile cu care opereaza Deltastock (vizualizati "Depunere prin Transfer Bancar").

Taxele si comisioanele bancare aferente transferurilor bancare, incluzand pe cele precepute Deltastock potrivit DIrectivei Servicii Plati, vor fi retrase din contul de tranzactionare al clientului.

Retragere prin Card de Credit si Debit VISA MasterCard

Dupa plasarea unei cereri de retragere, fondurile depuse prin intermediul cardului de credit sau debit (VISA, MasterCard si Maestro) vor fi transferate inapoi pe acelasi card de credit/debit pe care l-ati utilizat pentru depunerea fondurilor pe contul dumneavoastra de tranzactionare.

Avand in vedere specificul mecanismului de plată prin card de credit / debit, ați putea solicita o retragere a cardului de obicei în termen de 2 zile lucrătoare după ce fondurile de pe cardul dvs. au fost creditate în contul dvs. de tranzacționare cu noi.

De asemenea, trebuie să fiți informat că atunci când se rambursează sumele pentru cardurile de credit și de debit, procesarea și plata durează de obicei 5 zile lucrătoare.

Important

 1. Precedurile de procesare plati prin intermediul cardurilor Maestro emise de banci din Bulgaria nu permit Deltastock sa efectueze retrageri catre aceste carduri.
 2. Precedurile de procesare plati prin intermediul cardurilor Maestro emise de banci din afara Bulgariei nu permit Deltastock sa efectueze retrageri catre aceste carduri cu sume care sunt diferite fata de cele primite initial.

Retrageri prin Skrill Skrill

Toate cererile de retragere vor fi procesate doar daca depunerile si retragerile sunt realizate din acelasi cont Skrill. Aveti in vedere faptul ca suma neta pentru toate retragerile este limitata la suma neta a tuturor depunerilor prin Skrill. In cazul in care suma solicitata pentru retragere este mai mare decat totalul depunerilor, diferenta va fi transferata prin transfer bancar, intr-un cont bancar specificat de catre client.

Tranzactiile sunt limitate la un maxim de 5,000.00 EUR pe tranzactie.

Cererile de retragere sunt procesate in termen de minim 1 (o) zi lucratoare de la primire.

Transferul de fonduri între conturi

Transferurile de fonduri dintr-un cont de tranzactionare catre un altul, a caror detinator este aceeasi persoana, pot fi efectuate direct din platformele de tranzactionare sau din sectiunea Contul Meu disponibila pe site dupa introducerea numelui de utilizator si parolei, sau la unul din birourile companiei.

Retrageri numerar in Birourile Companiei

Depunerile/Retragerile numerar pentru sume care depasesc 10 000 BGN (aproximativ 5110 EUR) sau echivalentul in alta moneda, nu pot fi efectuate potrivit Legii Limitarea legii privind plățile în numerar.

Pentru retrageri ale unor sume mai mari de 1000 BGN (aproximativ 510 EUR) sau echivalentul in alta moneda, clientul trebuie sa plaseze o cerere cu cel putin 3 zile inainte.

Taxe si Comisioane

Transferuri Bancare
Depuneri nu se percep comisioane
Retrageri taxele aferente transferului bancar min. 1 BGN
Plati pe internet
Sistemul ePay
Depuneri nu se percep comisioane
Carduri de credit si debit Visa, MasterCard/ Maestro
Depuneri nu se percep comisioane
Retrageri 2% din suma retrasa
Sistemul Skrill
Depuneri nu se percep comisioane
Retrageri 3.4% din suma de plata, min 0.50 EUR
Tranzactii cu numerar in moneda naționala
Depozite in numerar fara comision
Plati cash pana la 500 leva pe zi fara comision
Plati cash peste 500 de leva pe zi 0. 40%
Tranzactii cu numerar in valuta straina
Depozite în numerar în valută fara comision
Plati cash in valuta 0.40%
Observatii:
 1. Suma contributiilor si retragerilor este calculata in total pentru fiecare zi pentru fiecare client.
 2. In cazul retragerii sumelor de peste 1.000 BGN sau echivalentul in valuta straina in birourile de pe teritoriul Republicii Bulgaria, clientul trebuie sa le declare pana la ora 12:00 in ziua lucratoare anterioara.
 3. In cazul neexecutarii unei cereri de retragere in BGN, se deduce o "taxa de angajament" din suma solicitata de 0,30%.
 4. In cazul neexecutarii unei cereri de retragere in valuta straina se deduce o "taxa de angajament" din suma solicitata de 0,60%.
 5. Taxele si comisioanele bancare pentru retragerile prin virament bancar sunt suportate de Client.
 6. In momentul in care este efectuat un transfer de fonduri, care este intr-o moneda diferita fata de moneda de baza a contului clientului, Deltastock reevalueaza suma la pretul curent din piata a respectivei perechi valutare. Preturile din piata reprezinta cursul de schimb al bancilor la care Deltastock are deschise conturi.

Informatii detaliate pot fi gasite in: Grila cu Ratele de Dobanda, Taxele si Comisioanele ale Deltastock.

IMPORTANT: Toate platile in si din contul care a fost deschis in numele dumneavoastra la Deltastock, vor fi realizate prin surse ale caror detinator legal sunteti dvs. Deltastock nu va accepta si nu va executa plati venite de la terte parti, si anume:

 • depuneri catre contul dumneavoastra - daca persoana fizica sau persoana juridica ce trimite fondurile, nu coincide cu detinatorul Contractului cu Deltastock;
 • retrageri din contul dumneavoastra - daca persoana fizica sau persoana juridica ce urmeaza sa primeasca fondurile, nu coincide cu detinatorul Contractului cu Deltastock.