Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

Descopera Delta Trading 6

Profitati de experienta noastra si accesati pietele de capital utilizand versiunea desktop a platformei noastre de tranzactionare. Beneficiati de instrumentele profesionale de analiza si grafice atat timp cat va bucurati de capabilitatile acesteia de personalizare si de o interfata intuitiva.

Delta Trading 6

Punctele tari ale platformei:

  • 80 perechi valutare, Aur si Argint, CFD-uri pe Actiuni, Indici, Futures, ETF-uri si Cryptomonede
  • Executie rapida si precisa
  • Spread-uri fixe si variabile intr-o singura platforma
  • Fara marja necesara pentru pozitiile hedge
  • Grafice avansate cu 80 indicatori tehnici
  • Varietate mare de ordine
  • Tranzactionare semi-automata prin ordine Conditionale
  • Caracteristici unice cum ar fi statistici detaliate in ceea ce priveste tranzactionarea si grafic Profit/Pierdere
  • Stiri bursiere, calendar economic si analize tehnice zilnice
  • Monede pentru cont: EUR, USD, GBP, CHF, BGN si RON

O viziune complet noua asupra pietelor

Am dezvoltat platforma noastra cu intentia de a o face mai usor de folosit fara a anula din functionalitati. Actionand pe feedback-ul primit din partea clientului, am creat o platforma intuitiva care poate fi utilizata de un trader incepator, dar este la fel de puternica pentru a indeplini standardele inalte ale unui trader experimentat.

Libertate continua pentru a personaliza

Stim ca fiecare trader are propriile preferinte si datorita acestui lucru am conceput Delta Trading 6 cat se poate de flexibila. Panourile platformei pot fi mutate si rearanjate, trase si pozitionate in afara spatiului de lucru sau plasate pe desktop pentru un confort maxim.

Caracteristicile platformei

Cautare usora a instrumentelor

Lista Instrumentelor va ajuta sa gasiti usor piata pe care doriti sa tranzactionati: 80 perechi valutare, Aur & Argint, CFD-uri pe Indici Bursieri, Actiuni, ETF-uri si de asemenea contracte Futures pe Energie, Metale, Agricultura si Financiare. Vizualizare a orarului de tranzactionare, puncte swap, abilitate de vanzare in lipsa si altele.

Panoul Cotatiilor

Panoul Cotatiilor expune cotatiile nu numai ca o grila numerica cat si ca ferestre de pret de unde aveti posibilitatea de a plasa tranzactii. Exista patru tab-uri personalizabile incluzand un watch-list, deci aveti posibilitatea de a combina instrumenele pe care doriti sa le vizualizati in timp ce Optiunea Sentimente (sentimente) va permite sa vizualizati cum tranzactioneaza clientii o anumita piata si care sunt preferintele acestora la un anumit moment.

Ordine Speciale

Ordinele Conditionale Va permit sa construiti o gama larga de strategii si sa va administrati investitiile prin tranzactionare semi-automata prin conectarea a pana la 100 de ordine Conditionale la un ordin Limita/Stop confirmat.

Puteti utiliza Ordine logice pentru a va proteja pozitiile prin deschiderea de tranzactii opuse pe acelasi instrument, care pot fi monitorizate independent una de cealalata, astfel aveti posibilitatea de a aplica diferite strategii de hedging.

Management al riscului

Utilizati Ordine Stop-Loss pentru a minimiza pierderile in cazul in care piata se misca impotriva Dvs. sau acumulati profit pana cand piata se va misca impotriva Dvs. utilizand ordine Trailing stop.

Proteajati-va profiturile in cazul in care pretul incepe sa se miste in directia potrivita prin atasarea ordinelor Limita la o pozitie deschisa

Resurse competitive de tranzactionare

Set cuprinzator de instrumente gratuite de analiza ale pieteti accesibile direct din platforma: stiri live din piata, calendar economic, analize tehnice zilnice, statistici ale pietei si altele.

Ferestrele cu Statistici de Tranzactionare, graficul Profit/Pierder si Istoria Pozitiilor furnizeaza diferite valori si un set de statistici inregistrate care va vor ajuta sa analizati activitatea de tranzactionare si sa imbunatatiti preformantele din viitor.

Suport multilingual

Delta Trading 6 este disponibila in 9 limbi: Engleza, Olandeza, Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Rusa, Romana si Bulgara.