Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

CFD-uri pe ETF-uri

Selecteaza o categorie:

ETF-uri ETF-uri Cash
Cerinte de marja1 Clienți profesioniști
Clienți neprofesioniști 100%
Funcția de închidere automată a poziției la o scădere de -50% a marjei În cazul în care soldul contului scade sub 50% din marja utilizată, poziția (pozițiile) clientului va fi închisă automat, conform Art. 9.3.12 din Termenii Generali
Spread
Comisioane nu exista
Marimea minima a unui ordin
Marimea maxima a unui ordin
Multiplul marimii ordinului
Dobanda2 Pozitie Long
Pozitie Short
Dividend3 Pozitie Long Suma neta este adaugata
Pozitie Short Suma bruta este retrasa
Ore de Tranzactionare4
1 In conformitate cu Art 9.3.16 din Termenii Generali, Deltastock este imputernicita sa modifice cerința de marja minimă necesară pentru anumite CFD-uri, precum și comenzile individuale și / sau conturile clientului. În cazul unor astfel de modificări, Deltastock va notifica Clientul prin e-mail.
În conformitate cu art. 5.26 din Termenii Generali, Deltastock își rezervă dreptul, la discreția sa, de a limita valoarea Marjei, cu obligația de a notifica Clientul cu privire la această circumstanță. Limitările impuse pot include orice alte măsuri în conformitate cu legislația aplicabilă, deciziile ESMA și / sau autoritățile naționale competente ale statelor membre ale Uniunii Europene și, de asemenea, măsurile pe care Deltastock le consideră necesare pentru a-și proteja propriul interes sau al Clientului. Deltastock are dreptul să introducă măsurile și restricțiile prevăzute de deciziile ESMA în temeiul art. 40 a MiFIR și a autorităților locale de reglementare conform articolului 42 din MiFIR în conformitate cu aceste decizii și fără notificarea prealabilă a Clientului.
3 Plăți pentru ajustarea dividendelor: plăți similare cu dividendele, care sunt primite / plătite de clienții care dețin CFD-uri pe Acțiuni, Indici și / sau ETF-uri.
4 Ora Europei de Est (EET)

Simbol .Denumire Dimensiunea Min/Max a Pozitiei
Grafic BITCOINETN/se Bitcoin Tracker-SEK 1 CFD/200 CFDs
Grafic BITCOINETN/se-cash Bitcoin Tracker-SEK (Cash)
1 CFD/200 CFD-uri ETHERETN/se Ether Tracker-SEK 1 CFD/2000 CFDs
Grafic ETHERETN/se-cash Ether Tracker-SEK (Cash)

Exchange-traded fund (ETF)

Un fond tranzacționat la bursă (ETF) este un instrument de investiții tranzacționat pe bursele de valori, structurat în mod similar cu fondurile mutuale. Ideea din spatele ETF-urilor este aceea de a urmări performanța și deținerea unui indice precis de valori mobiliare, care oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra un portofoliu diversificat ca o singură cotă a acțiunilor la un cost mai mic decât cumpărarea fiecărui titlu separat. Spre deosebire de indicii, fondurile tranzacționate la bursă - ETF-urile sunt tranzacționate ca acțiuni la principalele burse de valori. Unele dintre beneficiile principale asociate cu ETF-urile sunt eficiența fiscală, transparența, lichiditatea, eficiența costurilor și diversificarea.