Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017
Intermediere de investiții în Bulgaria cu cel mai mare rating pentru anul 2017

CFD-uri pe ETF-uri

Fondul tranzacționat la bursă (exchange traded fund - ETF) este un instrument financiar care urmărește performanța unui activ sau a unui grup de active care pot include indici, mărfuri, obligațiuni etc. Este tranzacționat la bursă asemănător cu acțiunile și indicii. Tranzacționați CFD-uri pe ETF-uri pe grupe de mărfuri, active sau industrii, inclusiv pe sectoare de nișă, cum ar fi companiile producătoare de canabis cu comisioane reduse. Sunt disponibile și ca așa numitele "Cash ETFs" cu o marjă de 100%.

Selecteaza o categorie:

ETF-uri ETF-uri Cash
Cerinte de marja1 Clienți profesioniști
Clienți neprofesioniști 100%
Funcția de închidere automată a poziției la o scădere de -50% a marjei În cazul în care soldul contului scade sub 50% din marja utilizată, poziția (pozițiile) clientului va fi închisă automat, conform Art. 9.3.12 din Termenii Generali
Spread
Comisioane nu exista
Marimea minima a unui ordin
Marimea maxima a unui ordin
Multiplul marimii ordinului
Dobanda2 Pozitie Long
Pozitie Short
Dividend3 Pozitie Long Suma neta este adaugata
Pozitie Short Suma bruta este retrasa
Ore de Tranzactionare4
1 In conformitate cu Art 9.3.16 din Termenii Generali, Deltastock este imputernicita sa modifice cerința de marja minimă necesară pentru anumite CFD-uri, precum și comenzile individuale și / sau conturile clientului. În cazul unor astfel de modificări, Deltastock va notifica Clientul prin e-mail.
În conformitate cu art. 5.26 din Termenii Generali, Deltastock își rezervă dreptul, la discreția sa, de a limita valoarea Marjei, cu obligația de a notifica Clientul cu privire la această circumstanță. Limitările impuse pot include orice alte măsuri în conformitate cu legislația aplicabilă, deciziile ESMA și / sau autoritățile naționale competente ale statelor membre ale Uniunii Europene și, de asemenea, măsurile pe care Deltastock le consideră necesare pentru a-și proteja propriul interes sau al Clientului. Deltastock are dreptul să introducă măsurile și restricțiile prevăzute de deciziile ESMA în temeiul art. 40 a MiFIR și a autorităților locale de reglementare conform articolului 42 din MiFIR în conformitate cu aceste decizii și fără notificarea prealabilă a Clientului.
3 Plăți pentru ajustarea dividendelor: plăți similare cu dividendele, care sunt primite / plătite de clienții care dețin CFD-uri pe Acțiuni, Indici și / sau ETF-uri.
4 Ora Europei de Est (EET)

Simbol .Denumire Dimensiunea Min/Max a Pozitiei
Grafic BITCOINETN/se5 Bitcoin Tracker-SEK 1 CFD/200 CFDs
Grafic BITCOINETN/se-cash5 Bitcoin Tracker-SEK (Cash)
1 CFD/200 CFD-uri ETHERETN/se5 Ether Tracker-SEK 1 CFD/2000 CFDs
Grafic ETHERETN/se-cash5 Ether Tracker-SEK (Cash)

5 Chiar dacă prezentele instrumente sunt incluse pe această pagină, acestea nu sunt CFD-uri pe Fonduri Tranzacționate la Bursă (CFD-uri pe ETF-uri), ci sunt CFD-uri pe Certificate ce urmăresc prețul activul respectiv de bază (CFD-uri pe Tracker Certificate) și ca atare reprezintă un tip special de CFD pe Titluri de datorie tranzacționate pe bursă (CFD-uri pe ETN-uri). Aceste instrumente sunt CFD-uri pe Tracker Certificate care urmăresc prețurile criptomonedelor Bitcoin și Ethereum și sunt emise în conformitate cu legislația suedeză de către XBT Provider AB (publ) pe baza unui prospect aprobat oficial de autoritatea competentă de supraveghere financiară a Regatului Suediei (the Swedish Financial Supervisory Authority).