или

Как можем да ви помогнем?

Ако имате въпроси или нужда от помощ, можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на „Делтасток“. За ваше улеснение, ви даваме възможност да се свържете с нас чрез чат приложение, а в допълнение предлагаме и две приложения за дистанционен достъп до вашия компютър - AnyDesk и TeamViewer - в случай на нужда.

Live Chat

TeamViewer

AnyDesk

Приложението Live Chat ви свързва директно с представител на отдел “Обслужване на клиенти” или “Капиталови пазари”, който ще отговори на вашите запитвания и ще ви помогне, ако срещате някакви затруднения. Чат приложението е достъпно и в платформата за търговия DeltaTrading.

е сигурен и напълно безопасен софтуер, с помощта на който служител на „Делтасток“ чрез временен дистанционен достъп до вашия компютър може да ви помогне при разрешаването на технически или инсталационен проблем, свързан с платформите за търговия, или трудности при попълването и изпращането на документите, които изискваме. дава само временен достъп до вашия компютър и след приключване на сесията връзката е прекратена.

Как работи:

Стъпка 1:

Кликнете върху бутона отдолу и свалете файла, а след това го стартирайте.

ВАЖНО: Моля, имайте предвид, че дори и вече да имате инсталиран на вашия компютър, трябва да използвате версията, която предлагаме ние, за да има съвместимост и да се избегнат допълнителни технически проблеми.

Ще се появи екран, на който ще е изписан номерът на вашата сесия.

Ще се появи екран, на който ще е изписан номер, наречен Your Address.

Стъпка 2:

Свържете се с отдел „Обслужване на клиенти“ на „Делтасток“ на тел. 02 811 50 50 или 0889 919 669 или чрез Live Chat и дайте своя Teamviewer ID номерномера на адреса ви в AnyDesk с който ще се стартира сесията за временен дистанционен достъп до вашия компютър.

Remote Screenshot