или

Live Help

Как можем да ви помогнем?

Ако имате въпроси или нужда от помощ, можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на „Делтасток“.

Live Chat

Пишете ни в Live Chat. Свържете с нас бързо и лесно.

Teamviewer

Можете да използвате и приложението Deltastock Teamviewer QuickSupport. Това е сигурен и напълно безопасен софтуер, с помощта на който служител на „Делтасток“ чрез временен дистанционен достъп до вашия компютър може да ви помогне при разрешаването на технически или инсталационен проблем, свързан с платформите за търговия, или трудности при попълването и изпращането на документите, които изискваме.

Как работи:

Стъпка 1:

Кликнете върху бутона отдолу и свалете файла, а след това го стартирайте.

NB! Моля, имайте предвид, че дори и вече да имате Teamviewer инсталиран на вашия компютър, трябва да използвате версията, която предлагаме ние, за да има съвместимост и да се избегнат допълнителни технически проблеми.

Ще се появи екран, на който ще е изписан номерът на вашата сесия (оградили сме го с червено). Той е уникален и дава само временен достъп до вашия компютър. След като приключи сесията, достъпът на “Делтасток” до компютъра ви е прекратена.

Стъпка 2:

Свържете се с отдел „Обслужване на клиенти“ на „Делтасток“ на тел. 0700 18 180 (на цената на един градски разговор), +359 2 811 50 10 или чрез Live Chat и дайте своя Teamviewer ID номер, с който ще се стартира сесията за временен дистанционен достъп до вашия компютър.