Инвестиционен посредник в България с най-висок рейтинг за 2017 г.

Delta Trading WEB

Delta Trading Web е интернет базирана версия на Delta Trading 6, работата с която не изисква инсталация на софтуер, така че клиентите могат да търгуват от практически всеки компютър или таблет с интернет връзка. През интуитивния и лесен за работа интерфейс на платформата клиентите могат да търгуват всички над 1100 инструмента, налични в десктоп версията.

Delta Trading Web

Delta Trading Web предлага:

  • Разширени графики за търговия в реално време
  • Пазарни, лимит, стоп и ЕОД нареждания; лимит/стоп към отворени позиции
  • Подавайте нареждания и отваряйте графики директно от прозорци „Котировки“ и „Позиции“
  • Специализирани видове нареждания, включително логически и условни нареждания
  • Функции „Статистика на търговията“ и „Настроения“
  • Интегрирани новини в реално време
  • Многоезична поддръжка на 9 езика: английски, нидерландски, френски, италиански, немски, испански, руски, румънски и български

Интегрирани графики в реално време с опция „Разширена“ графика

Графичният модул в Delta Trading Web ви дава информация и различни статистики за търгуваните инструменти и ви позволява да търгувате директно от графиките, да подавате и променяте лимит и стоп нареждания, както и да визуализирате лимит/стоп позиции.

Разширените графики ви дават достъп до голям брой технически индикатори, инструменти за чертане и уникални функции като например сравняване на няколко търгувани инструмента на една и съща графика.

Ресурси за търговия, анализи и статистики

Специален таб „Ресурси“ ви дава достъп до ресурси за търговия като Икономически календар, дневен Технически анализ, Подкрепа/съпротива, Пазарна статистика и други. Използвайте прозорците „Статистика на търговията“, „P/L графика“ и „Последни нареждания“ за достъп до исторически данни не само за пазарите, но и за вашата собствена търговия.

Сравнение между десктоп, уеб и мобилната версии на Delta Trading.

Delta Trading Web поддържа последните версии на всички основни браузъри.