Инвестиционен посредник в България с най-висок рейтинг за 2017 г.

Delta Trading 6

Възползвайте се от нашия опит и влезте на капиталовите пазари с нашата високотехнологична, собствена платформа за търговия. Възползвайте се от професионалните аналитични възможности и графики, като същевременно използвате богатите възможности за персонализация и интуитивен интерфейс.

Delta Trading 6

Платформата накратко:

  • 80 валутни двойки, злато и сребро, CFD върху акции, индекси, фючърси, ETFs и криптовалути
  • Бързо и прецизно изпълнение
  • Фиксирани и променливи спредове в една платформа
  • Без марджин за хеджирани позиции
  • Професионални графики с над 80 технически индикатора
  • Разнообразие от видове нареждания
  • Полуавтоматизирана търговия чрез условни нареждания
  • Уникални функции като подробна статистика на търговията и P/L графика
  • Пазарни новини, икономически календар и дневен технически анализ
  • Валути на сметката: EUR, USD, GBP, CHF, BGN и RON

Изцяло нов поглед върху пазарите

Създали сме нашата платформа така, че да бъде по-лесна и удобна за работа, без това да е за сметка на функционалността. Вслушвайки се в мненията на потребителите, създадохме една изключително интуитивна платформа, която може да бъде използвана от начинаещия трейдър, но същевременно е достатъчно мощна за високите стандарти, търсени от професионалистите.

Безкрайна свобода за персонализация

Ние знаем, че всеки трейдър има свои собствени предпочитания – именно затова направихме Delta Trading 6 възможно най-гъвкава за работа. Панелите могат да бъдат местени и преподреждани, поставяни извън основното работно пространство или фиксирани на екрана за максимално удобство.

Функции на платформата

Лесно търсене на инструменти за търговия

Списъкът с инструменти ви помага лесно да намирате този, който искате да търгувате: 80 FX двойки, злато и сребро, CFD върху акции, борсови индекси, ETFs; енергийни, селскостопански и финансови фючърси, както и фючърси на метали. Проверявайте часовете за им търговия, суап числа, възможности за къси позиции и т.н.

Панел с котировки

Панелът показва котировките не само като числа, но и като ценови прозорци, от които може да се търгува директно. Има четири таба с инструменти, включително и watch-list (Котировки), които могат да бъдат персонализирани, така че да имате възможност прецизно да комбинирате инструментите, които искате да следите, а функцията „Настроения“ (настроения) ви позволява да видите как останалите клиенти търгуват даден инструмент и какви са били техните предпочитания във всеки един момент.

Специализирани нареждания

Условните нареждания ви позволяват да създадете цяла серия стратегии за търговия и да управлявате по-добре инвестициите си чрез полуавтоматизирано търгуване, като свържете до 100 условни нареждания към потвърден лимит/стоп.

Можете да използвате логически нареждания , за да хеджирате позициите си, като сключвате насрещни сделки с един и същ инструмент, които могат да бъдат следени независимо една от друга, и да прилагате различни стратегии за хеджиране.

Управление на риска

Използвайте стоп нареждания, за да ограничите загубите си, ако пазарът започне да се движи срещу вас, или акумулирайте печалба, докато пазарът не се обърне срещу вас, като използвате пълзящи стопове.

Защитете печалбите си, ако цената започне да се движи в благоприятна посока, като прикачвате лимит нареждания към отворени позиции.

Изчерпателни ресурси за търговия

Пълен набор от безплатни инструменти за анализ на пазара, достъпни директно от платформата: пазарни новини в реално време, икономически календар, пазарна статистика и други.

Прозорците „Статистика на търговията“, „P/L графика“ и „История на позициите“ дават достъп до различни показатели и статистики, които ви помагат да анализирате вашата търговия и да подобрите бъдещите си резултати.

Многоезична поддръжка

Delta Trading 6 e достъпна на 9 езика: български, английски, френски, нидерландски, италиански, немски, испански, руски и румънски.