или

Често задавани въпроси Delta Trading Демо Сметка

1. Как да си открия демо сметка в платформата Delta Trading?

За да откриете демо сметка в Delta Trading (десктоп, уеб, мобилна), моля попълнете кратката форма за онлайн регистрация, която ще намерите тук.

Делтасток АД не открива демо сметки на клиенти от Кралство Испания поради регулаторни причини.

2. За колко време е валидна моята демо сметка?

Демо сметката ви е валидна 5 години, но ако не търгувате в срок от 90 дни, тя ще бъде автоматично деактивирана и изтрита.

Можете да рестартирате сметката си по всяко време, но в този случай всички ваши позиции и нареждания ще бъдат изтрити, а салдото по сметката ще бъде възстановено на нивото при регистрация.

3. При откриване на демо сметка не получих потребителското си име и парола. Какво трябва да направя?

При регистрацията на демо сметка вие въвеждате имейл адрес (служещ като потребителско име) и парола – това са данните за вашата сметка. След завършване на процеса на регистрация сайтът ви пренасочва към страница, на която се показват тези данни, които е препоръчително да запишете за бъдеща справка. Препоръчително е също така да използвате валиден имейл адрес при регистрация, за да можем да имаме ефективна комуникация с вас.

На имейл адреса, който сте въвели при регистрация, се изпраща съобщение за успешно открита демо сметка. Ако не сте получили такова съобщение, причината може да бъде, че сте въвели вашия имейл адрес неправилно. Опитайте да се регистрирате отново. Имайте предвид, че системата не позволява повторно регистриране с един и същ имейл адрес и затова може да получите съобщение, че в системата вече има регистриран потребител със същия имейл адрес. В този случай може да използвате функцията „Забравена парола”, за да възстановите достъпа си до демо сметката.

Имайте предвид, че можете да влезете в демо сметката си и чрез акаунта си във Facebook или Google.

4. Как мога да сменя паролата за демо сметката си?

Как мога да сменя паролата за демо сметката си? влезте в нея през сайта и задайте новата си парола: Моята сметка > Настройки за сигурност > Смяна на парола. Паролата може да бъде сменена и от уеб версията на платформата:Моята сметка > Настройки за сигурност > Смяна на парола.

5. Длъжен ли съм да предоставям истински данни за контакт? Не искам да получавам спам.

Използваме предоставените от вас данни, за да ви информираме за важни промени или пазарни новини, които касаят вашата сметка или биха имали влияние върху търговията с финансови инструменти. При никакви обстоятелства няма да разкрием вашите данни за контакт на трети страни. Изборът дали ще ни ги предоставите е изцяло ваш, но е силно препоръчително да ни предоставите истински данни за контакт.

Моля, имайте предвид, че съгласието, което сте дали за получаване на технически анализи, актуални пазарни новини и други известия от "Делтасток" АД, може да бъде оттеглено по всяко време и решението дали да ги получавате, е изцяло ваше.

6. Съществува ли риск отворените ми позиции да бъдат автоматично затворени, ако марджинът по демо сметката ми е недостатъчен?

В случай че средствата по сметката не достигнат за покриване на изискуемия марджин, някои или всички отворени позиции ще бъдат автоматично затворени. При недостиг на средства, зелената лента до полето „Свободни средства“ в долната част на платформата ще започне да се оцветява от зелено в червено.

Повече по темата можете да намерите тук.

7. Условията за търговия с демо сметка различават ли се от тези при реална сметка?

Не се различават. Идеята зад демо сметката е да симулира максимално близо условията на реалния пазар, за да може новият трейдър да изгради практически навици при работата с нашата платформа и да усвои различни техники на търгуване. Но без да рискува собствени средства.

При демо сметките изискването за марджин при валутните двойки е същото, като за непрофесионални клиенти с реални сметки: 3.33%, 5% и спредът е целеви. Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси относно условията за търговия с демо сметки.