или

Делтасток MetaTrader 5 Mobile

Делтасток MetaTrader 5 Mobile е мобилното приложение на платформата за търговия MetaTrader 5. То е налично за устройства с Android и iOS и ви осигурява удобен достъп до световните пазари от вашия смартфон или таблет.

С MetaTrader 5 Mobile можете да търгувате над 800 CFD върху различни активи на мобилното си устройство, независимо къде се намирате.

Защо да инсталирам Делтасток MetaTrader 5 Mobile?

 • green-circle-bulletТъргувайте през мобилното си устройство, където и да сте
 • green-circle-bulletCFD върху всички активи и всички видове нареждания
 • green-circle-bulletИнтуитивен интерфейс
 • green-circle-bulletБогат набор от инструменти за пазарен анализ

Мощна платформа за търговия в ръцете ви

 • green-circle-bulletРазнообразие от CFD върху активи: форекс, акции, индекси, криптовалути, метали и др.
 • green-circle-bulletТърговия с един клик от графиките
 • green-circle-bulletПрофесионални инструменти за технически анализ: 30 индикатора, 24 графични обекта, 3 вида графики и 9 времеви рамки
 • green-circle-bulletБезплатни котировки в реално време и статистика на активите
 • green-circle-bulletПълен набор от нареждания: пазарни, стоп и лимит
 • green-circle-bulletАктуални финансови новини* и известия
 • green-circle-bulletДетайлна история и дневник на търговията, подробен баланс по сметка
 • green-circle-bulletЧат с други трейдъри
 • green-circle-bulletРазширена версия за таблети

*Финансовите новини ще бъдат достъпни на по-късен етап.

Търгувайте в движение

С мобилната версия на Делтасток MetaTrader 5 можете да търгувате от мобилното си устройство, независимо къде се намирате. Приложението поддържа всички видове нареждания, предлагани и в десктоп и уеб версиите на МТ5, както и търговия от графиките и котировките. В MT5 mobile са достъпни и двата режима на търговия - хеджиране и нетиране.

Режим на хеджиране и нетиране

Приложението за търговия Делтасток МТ5 mobile предлага два режима за търговия: хеджиране и нетиране.

При хеджирането можете да имате няколко отворени позиции в един и същ инструмeнт (символ), включително насрещни позиции. Ако имате отворена позиция в даден инструмент и подадете новo нареждане (или се изпълни изчакващо нареждане), се отваря нова позиция, а настоящата не се променя.

При режима на нетиране можете да имате само една обща позиция в даден символ. Ако има отворена позиция, изпълнението на сделка в същата посока увеличава обема на позицията. Ако изпълнението на сделката е в насрещната посока, позицията намалява обема си. Също така, позицията може да бъде затворена (когато обемът на сделката е равен на обема на позицията) или обърната (ако обемът на насрещната сделка е по-голям от този на позицията).

Анализирайте в движение

Въпреки че е само приложение за смартфони и таблети, MT5 mobile предлага богати възможности за професионален технически и фундаментален анализ. В него можете да разглеждате котировки, графики, пазарна статистика и финансови новини. Мобилната платформа предлага 30 от най-популярните индикатори, 24 графични обекта, 3 вида графики и 9 времеви рамки.

Интерактивните графики могат да бъдат изобразени като бар графика, японски свещи и пунктирни линии (линейни графики), както и да бъдат увеличавани (zoom), а времевите рамки варират от една минута до един месец. Индикаторите включват такива за трендове и обеми, осцилатори и индикатори Бил Уилямс.

В графичните обекти са включени линии, канали, геометрични форми, инструменти Ган, Фибоначи и Елиът, които могат да бъдат прилагани към графиките и комбинирани с други инструменти.

Делтасток MetaTrader 5 за лаптопи и настолни компютри

Искате да търгувате през всичките си налични устройства? Открийте пълните възможности на платформата като свалите и инсталирате десктоп версията.

Не желаете да инсталирате допълнителен софтуер на вашето устройство?

Помощ

Имате ли нужда от повече информация и помощ?