или

Трейдинг състезание

Трейдинг състезание

Forex Masters Contest

Станете най-добрия трейдър

Участвайте в ежемесечното ни трейдинг състезание с демо сметки и влезте в класацията за най-добър трейдър.

Открийте безплатна демо сметка и започнете да търгувате CFD върху форекс, злато и сребро, акции, индекси, фючърси, криптовалути и ETFs.

Защо да се включите?

  • Докажете уменията си и станете първи в класацията
  • Развивайте и тествайте стратегиите си без риск
  • Вижте как търгуват другите – учете се от ходовете на печелившите и грешките на губещите
Запознайте се с пълните правила на състезанието

Условия за участие и правила на трейдинг състезанието

I. Трейдинг състезанието започва в 00:00 ч. EET/EEST на първия ден от всеки календарен месец. Желаещите да участват в Състезанието, които са регистрирали демо сметка преди тази дата, без да са избрали да участват в Състезанието, ще трябва да регистрират нова демо сметка.

II. Състезанието приключва в 24:00 ч. EET/EEST на последния ден от всеки календарен месец, освен ако не е упоменат друг срок. Допуска се отклонение от точното време на приключване на състезанието, като за такова се приема засеченото на сървъра на "Делтасток".

III. Всяко следващо месечно Състезание започва в 00:00 ч. EET/EEST на първия ден от всеки календарен месец.

IV. С маркиране на полето „Желая да участвам в трейдинг състезанието“ при регистрацията на демо сметка, участникът декларира изричното си съгласие предоставените от него лични данни да бъдат обработвани. “Делтасток” събира и обработва личните данни на участника единствено за целите на участието му в Състезанието и при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и другите разпоредби на приложимото право. Достъп до личните данни на участника имат само оправомощените лица, работещи по договор с “Делтасток”, като последното предоставя личните данни на участника на трети лица само в предвидените в приложимото право случаи.

V. На всеки участник в Състезанието се открива демо сметка, която автоматично се захранва с виртуална сума на стойност 10 000 евро. В случай на промяна на сумата от страна на участника в процеса на регистрация, което е възможно при рестартирането на демо сметката, същият губи право на участие в Състезанието.

Месечна класация

Трейдинг състезание

Желая да участвам в трейдинг състезанието и приемам Правилата за учaстие
Съгласен съм да получавам технически анализи, актуални пазарни новини и други известия от "Делтасток" АД. Съгласието може да бъде оттеглено по всяко време.

No Име Резултат (EUR) Доходност в % Позиция Страна
1Anatolij12743.2127.43%
2cvetan630810515.855.16%
. . .
4SamuraiFX3703.87-62.96%
5movilimente__2600.81-73.99%
Класацията се обновява на всеки час.