или

Копи трейдинг - по-лесният начин за търгуване

Искате да търгувате на световните пазари, но нямате достатъчно време и/или познания да изградите собствена печеливша стратегия? “Делтасток” ви предлага лесно и бързо решение: сметка за копи трейдинг в платформата за копи и социален трейдинг ZuluTrade!

Какво е копи трейдинг?

Копи трейдингът е метод за търговия, при който следвате вече изградена и доказана стратегия на друг трейдър. Той е особено подходящ за трейдъри, които все още нямат много опит в търговията или такива, които нямат възможността да прекарват много време пред компютъра или мобилното устройство. Начинаещите трейдъри могат да научат много, наблюдавайки по-опитните си колеги, а по-напредналите могат да спестят време или дори да предложат свои успешни стратегии за следване.

Защо ZuluTrade?

  • green-circle-bulletМоже би най-популярната регулирана платформа за копи и социална търговия
  • green-circle-bulletЛесна и интуитивна за употреба
  • green-circle-bulletПредлага хиляди стратегии и трейдъри
  • green-circle-bulletZuluRank: автоматизирана класация на стратегиите не само по успех, но и по много други параметри, като размер на капитала, портфолио, брой отворени позиции, риск и т.н.
  • green-circle-bulletБогат избор от инструменти: форекс, акции, стоки, индекси
  • green-circle-bulletКонтрол на риска: ZuluGuard ви предпазва при промяна или неуспех на избраната стратегия
  • green-circle-bulletПървата стратегия е безплатна: “Делтасток” ще поеме таксата от $10 за една стратегия за първия месец

“Делтасток” и ZuluTrade - как работи?

1 2 3 4
Откривате реална сметка за търговия в Делтасток MetaTrader 5
Захранвате вашата МТ5 сметка
Свързвате реалната си сметка със ZuluTrade

Често задавани въпроси

1: Мога ли да използвам ZuluTrade със сметка в DeltaTrading?

Не. Тази възможност е достъпна само за реални сметки в MetaTrader 5.

2: Има ли минимална сума, която трябва да захраня, за да използвам ZuluTrade?

Минималната сума за откриване на реална MT5 сметка за търговия в “Делтасток” е 100 USD, 100 EUR или 200 BGN. Но за да можете да следвате стратегии в ZuluTrade, трябва да съобразите наличния си капитал с този, посочен в стратегията.

3: Трябва ли да съм опитен трейдър, за да използвам ZuluTrade?

Не е задължително. Всеки може да следва стратегии в ZuluTrade, дори да няма богат опит и познания за пазарите, индикаторите, графиките и инструментите за технически анализ.

4: Мога ли да копирам повече от една стратегия в ZuluTrade?

Да, можете да копирате повече от една стратегия.

5: Има ли допълнителни такси и комисиони за използването на ZuluTrade?

“Делтасток” не начислява допълнителни такси или комисиони за използването на ZuluTrade. Дължите само обичайните такси и комисиони върху сделките, както е посочено в Тарифата на Делтасток. Сумата, която плащате на ZuluTrade, зависи от броя лидерски стратегии, които решите да следвате. Когато търгувате с нас, получавате безплатен тест на една лидерска стратегия за един месец. След това дължите такси за използването на лидерски стратегии съгласно договора между вас и ZuluTrade, по който Делтасток не е страна.

6: Как мога да съм сигурен, че резултатите от стратегията са действителни?

Всички данни, публикувани в ZuluTrade са взети директно от платформата за търговия на инвестиционния посредник. ZuluTrade не позволява на трейдърите да показват извлечения от сметките си за търговия, тъй като те могат да бъдат манипулирани, така че можете да бъдете сигурни, че резултатите са истински.

7: Мога ли да променям нещо по избраната стратегия?

Въпреки че не можете да променяте обемите на дадена стратегия, има широк набор от стратегии, от които можете да избирате. Имате и възможността да спрете да следвате дадена стратегия, след достигането на определена печалба.

8: Как съм защитен от загуби, следвайки стратегии в ZuluTrade?

Специалният елемент от платформата на ZuluTrade е ZuluGuard. Той ви предпазва от загуби, надхвърлящи първоначалното зададено от вас ниво. ZuluGuard автоматично изчислява крайния резултат от отворените ви позиции и в момента, в който нивото на загуби е достигнато, той затваря позициите ви. Освен това, ZuluGuard следи стратегиите и автоматично премахва тези, които се отклоняват от очакваното представяне.

9: Към кого да се обърна, ако имам проблем?

Можете да се свържете с нашия отдел “Обслужване на клиенти”.

10: Защитени ли са средствата ми в ZuluTrade?

ZuluTrade няма достъп до клиентските ви средства. Те са във вашата сметка за търговия в “Делтасток”. Там те са защитени по всички регулаторни изисквания, включително и от Фонда за компенсиране на инвеститорите.

11: Как да свържа Делтасток МТ5 сметката си със ZuluTrade?

За да използвате копи трейдинг със ZuluTrade, са ви необходими три неща: Делтасток MetaTrader 5 сметка, акаунт в ZuluTrade и подписана декларация за копи трейдинг, която ще намерите в сайта на “Делтасток”, секция “Моята сметка”, в раздел “Декларации”. След като сте открили МТ5 сметка или само сте подписали декарлацията за копи трейдинг със ZuluTrade (ако имате вече съществуваща Делтасток MT5 сметка), трябва да се логнете в своя ZuluTrade акаунт (горе дясно) → Trading accounts → Add Trading account. Изберете “Yes” на въпроса дали имате сметка при брокер → Изберете MT5 в списъка с платформи и Deltastock в списъка с брокери → въведете вашия логин и парола за MT5 сметката ви. Кликнете Activate и изчакайте акаунтът ви да бъде активиран.

ВНИМАНИЕ! Когато създавате акаунта си в ZuluTrade, използвайте истинските си имена, които сте използвали при създаването на Делтасток MetaTrader 5 сметката си, защото иначе няма да можем да свържем сметките. Ако не сте използвали тях, можете да ги смените в секция “profile” в deltastock.zulutrade.com.

12: Как да си открия сметка в ZuluTrade?

Процедурата е много лесна. Влезте тук, попълнете необходимата информация и кликнете на бутона Create account.

ВНИМАНИЕ! Когато създавате акаунта си в ZuluTrade, използвайте истинските си имена, които сте използвали при създаването на Делтасток MetaTrader 5 сметката си, защото иначе няма да можем да свържем сметките. Ако не сте използвали тях, можете да ги смените в секция “profile” в deltastock.zulutrade.com.

13: Вече имам открита Делтасток МТ5 сметка, мога ли да се възползвам от копи трейдинг?

Да. Ако вече имате открита Делтасток MT5 сметка, можете да я използвате за копи трейдинг. Просто трябва да влезете в "Моята сметка" и да попълните декларацията за копи трейдинг. След като го направите, ще можем да свържем сметката ви с функционалността за копи трейдинг.