или

Платформи за търговия

Delta Trading Mobile

Нашето основно приложение за търговия се предлага за Android, iOS и Window Phone устройства. Създадено е специално за активния трейдър – с фокус върху функционалността, достъпността и сигурността. С Delta Trading Mobile търговията е винаги в ръцете ви – дори когато сте в движение. Научете повече »

Delta Trading Web

Интернет базирана платформа за търговия с богати възможност за персонализация, позволяваща ви да търгувате над 1000 пазара от всеки компютър или таблет с интернет връзка: разширени графики, интуитивен интерфейс, всички видове поръчки. Научете повече »

Delta Trading Desktop

Нашата собствена платформа за форекс и CFD търговия се предлага като самостоятелна инсталация за Windows. Възползвайте се от професионалните аналитични възможности и графики, като същевременно използвате богатите възможности за персонализация и интуитивен интерфейс. Научете повече »

MetaTrader 4 Mobile

Влезте във вашата сметка в MetaTrader 4 от всяко Android или iOS устройство и търгувайте с пълна мобилна функционалност. Отваряйте и затваряйте позиции, следете пазарите и извършвайте технически анализ директно от мобилното си устройство. Научете повече »

MetaTrader 4

Търгувайте форекс и ценни метали на една от най-популярните платформи в света и се възползвайте от професионалните графики, персонализирани индикатори и автоматизирани експертни системи. Нашият отличен екип за работа с клиенти ще бъде до вас във всеки един момент. Научете повече »