Уважаеми клиенти, от 16.03.2020 г. офисът на „Делтасток“ временно ще обслужва клиенти само дистанционно. Научете повече

или

Платформи за търговия

Delta Trading Mobile

Нашето основно приложение за търговия се предлага за Android, iOS и Window Phone устройства. Създадено е специално за активния трейдър – с фокус върху функционалността, достъпността и сигурността. С Delta Trading Mobile търговията е винаги в ръцете ви – дори когато сте в движение. Научете повече »

Delta Trading Web

Интернет базирана платформа за търговия с богати възможност за персонализация, позволяваща ви да търгувате над 1000 пазара от всеки компютър или таблет с интернет връзка: разширени графики, интуитивен интерфейс, всички видове поръчки. Научете повече »

Delta Trading Desktop

Нашата собствена платформа за форекс и CFD търговия се предлага като самостоятелна инсталация за Windows. Възползвайте се от професионалните аналитични възможности и графики, като същевременно използвате богатите възможности за персонализация и интуитивен интерфейс. Научете повече »

MetaTrader 4 Mobile

Влезте във вашата сметка в MetaTrader 4 от всяко Android или iOS устройство и търгувайте с пълна мобилна функционалност. Отваряйте и затваряйте позиции, следете пазарите и извършвайте технически анализ директно от мобилното си устройство. Научете повече »

MetaTrader 4

Търгувайте форекс и ценни метали на една от най-популярните платформи в света и се възползвайте от професионалните графики, персонализирани индикатори и автоматизирани експертни системи. Нашият отличен екип за работа с клиенти ще бъде до вас във всеки един момент. Научете повече »