Уважаеми клиенти, от 16.03.2020 г. офисът на „Делтасток“ временно ще обслужва клиенти само дистанционно. Научете повече

или

Инвестиционна сметка DeltaSMART

Чрез новата услуга на DeltaStock можете да инвестирате в компании като Apple, Google и Facebook, както и да добавите към портфейла си Dоw Jоnеs 30, DАХ, и други глобални индекси. Можете да инвестирате също в злато и сребро, без да се безпокоите как и къде ще ги съхранявате.

Инвестиционната сметка DeltaSMART ви дава лесен достъп до финансовите пазари в Европа, САЩ и Азия. За разлика от традиционните модели за инвестиране, с DeltaSMART не плащате комисиони, лихви и такси за поддръжка на сметката, независимо колко често инвестирате.

Доходността изцяло зависи от промените в цените на закупените активи и получените дивиденти. Следите и контролирате инвестициите си по всяко време и разполагате със средствата си без ограничения.

DeltaSMART е добра алтернатива на инвестиции в недвижими имоти, депозити или предложения за висока доходност без присъщите за тях недостатъци като неясен риск, такси, комисиони и разходи за поддръжка.

Всичко става онлайн, с един клик в платформата на DeltaStock, достъпна на компютър, таблет или телефон. Можете да следите състоянието на сметката си и бързо да реагирате на фирмени новини, финансови отчети или правителствени изявления, които влияят върху цените.

Накратко за DeltaSMART:

Можете да започнете с 2000 лв.

Инвестирате в световни компании, ценни метали и индекси

Не плащате такси, комисиони и лихви

Следите инвестициите си по всяко време

Свободно разполагате със средствата си

Инвестиционни инструменти

Възможностите за инвестиране покриват разнообразни финансови пазари, включително световни компании, ценни метали и богата селекция от европейски и американски индекси.

Към момента предлагаме инвестиционни CFD върху над 700 акции, 24 индексa, 45 ETFs, злато и сребро.

Тук ще намерите пълния списък с инструменти. Предлагат се като деривати без ливъридж и се заплаща пълната стойност на актива.

Условия за търговия

Комисиони Няма
Лихва Няма
Минимален депозит 2000 лв.
Минимална стойност на поръчката 200 лв.
Максимална стойност на поръчката Няма
Дълги позиции Да
Къси позиции Не
Спред Променлив
Дивидент Акции Изплаща се нетната стойност на дивидента.
Индекси Изплаща се пропорционалното тегло на приложимия дивидент в състава на базовия индекс.

За да започнете да инвестирате без такси и комисиони, открийте своята сметка DeltaSMART и в рамките на минути ще получите достъп до финансовите пазари.